Nieuws

Dragon Age 4 laat nog even op zich wachten

De game komt pas in 2022 of zelfs later

Geschreven door Dagmar De Groot op
EA laat weten dat de volgende game in de Dragon Age-series, de tot nu genoemde Dragon Age 4, nog even op zich laat wachten.

Een investeerder vroeg aan de CFO Blake Jorgensen wat de stand van zaken was met betrekking tot Dragon Age 4. Het antwoord laat wat te wensen over voor fans van de franchise, het gaat als volgt: “Weet je, Dragon Age is er en we hebben er publiekelijk gesproken over dat wij er mee bezig zijn, het komt waarschijnlijk na het fiscale jaar van 2020.”

Een fiscaal jaar eindigt altijd in maart, dus spelers moeten nog ruim twee jaar wachten op de game. Een trailer voor de game was vorig jaar al uitgebracht waarin fans enkele personages van de series in herkende, maar verder is er weinig bekend over de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

De PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-games van november zijn bekend Update: Death Stranding lanceringstrailer is onthuld
1

Reacties op: Dragon Age 4 laat nog even op zich wachten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rpenning

    • 31 oktober 2019 12:10
    Ik heb dragon age inquistion met liefde gespeeld en plezier aan beleefd. Maar ik heb nu eenmaal weinig vertrouwen in ea dus ik ga mezelf niet hyped maken voor deze alles op zijn tijd.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.