'Dragon Age 4 komt alleen op nieuwe consoles en pc uit'

'Dragon Age 4 komt alleen op nieuwe consoles en pc uit'

Dragon Age 4 zou alleen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc uitkomen.

Dat claimt VentureBeat-journalist Jeff Grubb in een nieuw artikel. Volgens hem komen er geen versies van de game uit op PlayStation 4 en Xbox One, in tegenstelling tot veel andere games die nu en in de nabije toekomst uitkomen.

Grubb laat weten dat hij dit niet alleen concludeert uit informatie op het LinkedIn-profiel van een lead player designer, maar dat hij ook van bronnen heeft vernomen dat dit het geval is.

Uitgever Electronic Arts geeft de meeste nieuwe games nog wel uit op zowel de vorige als de huidige generatie consoles, waaronder het aankomende Battlefield 2042. Volgens Grubb komt dit omdat hoe langer de nieuwe consoles uit zijn, hoe meer problemen het oplevert om de oude consoles te ondersteunen in verband met de tragere CPU's en GPU's. 

Ook verwacht hij dat de PlayStation 5 en Xbox Series X en S een aanzienlijke hoeveelheid eigenaren hebben wanneer Dragon Age 4 uitkomt. Wanneer dat precies is, is niet bekend. Deze zomer meldde Grubb nog te hebben gehoord dat de game ergens in 2023 uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet zo gek, na 3 jaar in de nieuwe generatie mag dat ook wel. Met een beetje geluk komt ie ook op xCloud en kan ie alsnog op de One gespeeld worden.

0

Ik hoop dat hij met dat 'aanzienlijk aantal eigenaren' ook bedoelt dat er tegen 2023 wel eens een eind zal komen aan de leveringsproblemen. Ik zou graag Final Fantasy XVI bij launch spelen, maar heb nog altijd geen idee waar ik een PS5 vandaan moet halen zonder meer te moeten betalen dan de adviesprijs, iets wat ik echt niet ga doen.

0
test

@Quirinius Snap wat je bedoelt, houd zelf nu een tijdje die voorraad in de gaten met actief die tracker aan, maar zelfs dan grijp ik nog naast, terwijl ik de ene na de andere op markplaats terug vind.

0

Aanbevolen voor jou