Dragon Age 2 heeft 103 minuten aan tussenfilmpjes | Gamer.nl

Dragon Age 2 heeft 103 minuten aan tussenfilmpjes | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De actievolle RPG heeft volgens de British Board of Film Cla ification exact 103 minuten aan tu enfilmpjes. Daarmee verslaat Dragon Age 2 de aankomende shooter Killzone 3 waarvan eerder deze maand bekend werd dat het spel van Nederlandse makelij 70 minuten aan tu enfilmpjes bevat.

Dragon Age 2 krijgt een leeftijdscla ificatie van achttien jaar en ouder. De organisatie is tot dit besluit gekomen, omdat het spel "bloedige en gewelddadige actie" bevat.

Hawke

Dragon Age 2 is het vervolg op de succesvolle RPG Dragon Age: Origins. Het verhaal draait om Hawke, een arme vluchteling die zich op weet te werken tot één van de belangrijkste personen in de wereld van Dragon Age. De game komt op 10 maart uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou