Dr. Kawashima's Duivelse Braintraining voor 3DS verschijnt alsnog op 28 juli | Gamer.nl

Dr. Kawashima's Duivelse Braintraining voor 3DS verschijnt alsnog op 28 juli | Gamer.nl

Gisteren kondigde Nintendo href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/nintendo-kondigt-3ds-games-en-releasedata-aan/">een aantal nieuwe 3DS-games</a> aan tijdens de Nintendo Direct, maar vandaag voegde het daar Dr. Kawashima's Duivelse Braintraining aan toe. De game verscheen in 2013 in de VS, maar komt nu toch naar Europa.

Op de officiële pagina van de game wordt uitgelegd uit dat de game vooral bedoeld is om de concentratie en werkgeheugen van mensen te trainen, twee aspecten van de hersenen waar volgens Nintendo veel mensen last van hebben.

In achttien van de dertig nieuwe oefeningen lo en spelers problemen op, zoals een antwoord van de vorige rekensom onthouden terwijl de volgende wordt opgelost. In de toekomst kunnen spelers een demo uit de Nintendo eShop downloaden om de game zelf te proberen.

Op 28 juli verschijnt de game zowel fysiek als digitaal. Spelers kunnen met één exemplaar tegen anderen spelen en scores uitwi elen via Street Pa . De drie delen van Dr. Kawashima's Braintraining verkochten bij elkaar vijftien miljoen keer.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou