Dr Disrespect toont eerste game Deadrop

Dr Disrespect toont eerste game Deadrop

Streamer Guy 'Dr Disrespect' Beahm en zijn studio Midnight Society hebben diens eerste game Deadrop getoond.

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Beahm de studio Midnight Society had opgericht en aan een game werkte. Ook Robert Bowling - die voorheen aan de Call of Duty-franchise heeft gewerkt - en Quinn DelHoyo - die bij 343 Industries aan Halo heeft gewerkt - maken onderdeel uit van de studio.

De officiële naam van de PvP-multiplayergame is Deadrop. Het gaat om een korte teaser die nog niet veel laat zien, maar onderdeel uitmaakt van Midnight Society's missie om fans zoveel mogelijk mee te nemen in de ontwikkeling van het spel. Diverse influencers hebben dan ook al een korte gameplaydemo mogen doorlopen en daar zijn hieronder ook beelden van te zien.

Deadrop moet een 'Vertical Extraction Shooter' worden vergelijkbaar met Escape from Tarkov, waarbij spelers extracties moeten uitvoeren terwijl ze het opnemen tegen andere teams. Volgens Midnight Society speelt de game zich af in de toekomst tijdens de 'Climate Wars'. Vervuilde lucht wordt omgezet naar een soort drugs. Er zijn in ieder geval twee facties die strijden om dit middel.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ziet er erg slecht uit als ik eerlijk moet zijn, ik weet nog dat ze getweet hadden dat de game er zo goed uit ziet dat het Call of Duty teniet zal doen grafisch gezien. Nou ik denk dat ze het over de Call of Duty van 15 jaar geleden hebben wat het ziet er slecht uit ook FPS drops. En dan nog dat gezeik over dat er allemaal NFT's in zouden komen bah.

0
test

@Mewhywhy Oh ja, want een eerste snapshot moet er natuurlijk perfect uitzien en draaien.

0

Aanbevolen voor jou