Downloadbare uitbreiding voor Shift 2 op 17 mei | Gamer.nl

Downloadbare uitbreiding voor Shift 2 op 17 mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreiding kost 800 Microsoft-punten of 9,99 euro en bevat een nieuw carrièrepad met nieuwe gamemodi, veertien auto's en zes circuits geïnspireerd op het netwerk van autofotografen, -coureurs en -journalisten op Speedhunters.com. 

Er zijn in totaal achttien nieuwe evenementen verdeeld over de modi Drag en Standing Mile. In Drag moeten spelers handmatig schakelen en wordt de tijd van de speler gemeten over een recht stuk van een kwart mijl. Standing Mile meet de hoogst behaalde snelheid over een recht stuk van een hele mijl.

Auto's

Van de veertien auto's zijn er twee echt nieuw: Chris Rado's World Racing Pro-FWD Reaper Scion TC en Koz' Dodge Viper GTS door Twins Turbo. De overige twaalf auto's zijn speciaal getunede versies van reeds beschikbare modellen. Enkele voorbeelden zijn de Dodge Challenger R/T Speedhunters, McLaren MP4-12C Speedhunters en de Pagani Huayra Speedhunters.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou