Downloadbare content voor Nier aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een interview met Xbox.com liet Saito weten dat het ontwikkelteam van Nier direct na de release van de game in Japan al is begonnen aan het produceren van downloadbare content. Het is nog niet duidelijk wat de content toevoegt aan de game. Wel geeft Saito wat extra informatie over de game zelf in het interview.

Drakengard

Zo bestaat er een raakvlak tu en Nier en een game die ontwikkelstudio Cavia eerder heeft uitgebracht, namelijk Drakengard. Laatstgenoemde heeft meerdere manieren waarop de game kan eindigen en in één specifiek einde is de Tokyo Tower te zien. Nier speelt zich af in een toekomstige versie van de wereld binnen de Tokyo Tower.

Wapens met een verhaal

Ook meldt Saito dat ieder wapen in de game een eigen verhaal heeft. Deze verhalen worden verteld in tijdschriften die door de speler gevonden kunnen worden in de gamewereld. Tenslotte laat de ontwikkelaar van Nier weten dat de vertaling voor de Westerse versies tegelijkertijd met de ontwikkeling van de Japanse versie werd gedaan. Dit veroorzaakte af en toe wat problemen, omdat bij verandering van de Japanse tekst ook meteen de andere tekst moest worden aangepast.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou