Downloadbare content Left 4 Dead 2 verschijnt deze week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na de eerdere releasedatum van 31 maart werd de downloadbare content voor Left 4 Dead 2 uitgesteld. Valve liet eerder alleen weten dat The Pa ing ergens in de lente uit zou komen. Nu is dus bekend dat het deze week verschijnt. Een precieze datum is nog niet bekend, maar Valve heeft beloofd begin deze week alle details bekend te maken.

The Pa ing wordt gratis beschikbaar gesteld op de PC en kost 560 Microsoft punten op Xbox Live. In de uitbreiding lopen de personages uit Left 4 Dead 2 de personages uit het eerste deel tegen het lijf. Daarnaast wordt een nieuw geweer aan het arsenaal toegevoegd.

Rock Band

Valve brengt tevens twee Left 4 Dead-nummers op Rock Band uit, namelijk 'Midnight Ride' en 'One Bad Man!' van de fictieve band The Midnight Riders. De nummers zijn vanaf nu te downloaden op Xbox 360 en kosten 80 Microsoft punten per stuk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou