Double XP-weekend voor Overwatch 2 begint vanavond

Double XP-weekend voor Overwatch 2 begint vanavond

De eerste van drie Double XP-weekenden voor Overwatch 2 gaat vanavond van start.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Spelers kunnen vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd tot aanstaande maandagavond dubbel zoveel XP verdienen. Dit zorgt er voor dat bepaalde speelbare personages bijvoorbeeld sneller ontgrendeld kunnen worden.

Blizzard kondigde onlangs al aan meerdere Double XP-weekenden te houden om zich te verontschuldigen voor de momenten dat de servers offline waren in verband met meerdere DDoS-aanvallen. Iedereen ontvangt ook een Cursed Captain Reaper Legendary Skin en een Health Pack Weapon Charm. Daarnaast wordt volgend weekend wederom een Double XP-weekend gehouden. Van 24 tot 28 november volgt de derde.

Niet alle fans zijn te spreken over de tegemoetkoming van Blizzard. Op Reddit merkten spelers op dat de dubbele XP alleen voor ervaringspunten voor wedstrijden zelf geldt, en dat de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen niet twee keer zoveel XP opleveren. Juist het klaren van die uitdagingen levert de meeste XP op voor de battle pass.

Eerder deze week kondigde Blizzard al aan dat de personages Torbjörn en Bastion op 25 oktober terugkeren naar de game. Beide personages werden geplaagd door bugs, net zoals de map Junkertown. Ook die map keert op 25 oktober terug.

Gamer.nl gaf een 7 aan het free-to-play-vervolg: "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jump in! Ben pas tier 24 dus kan wel wat extra XP gebruiken!

0
test

Was geen dubbel xp nog, ook niet om 21 en 22 uur

0
test

@sandervs Ook weinig van gemerkt. Al een favo character?

0
test

@Fr3nzy blijkt dus alleen om match xp te gaan, daily challenges zijn niet dubbel

0
test

@Fr3nzy ik speel meestal all roles, dan Ben je vaak support en kies ik Moira of Kiriko, als ik tank ben Roadhog of Orisa. DPS fan van Sojourn! Jij?

0

Aanbevolen voor jou