Double Fine belooft Trenched voor Europa | Gamer.nl

Double Fine belooft Trenched voor Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een Portugese bordspellenmaker heeft de rechten om bordspellen en games te maken met de naam Trench en heeft de release van Double Fine's Trenched in Europa verhinderd. "Dit hele proces is erg frustrerend voor ons, en het maakt ons verdrietig dat de mensen in Europa onze game niet kunnen spelen", zegt Muir.

"Microsoft is eigenaar van het Trenched-merk en werkt eraan om de problemen zo snel mogelijk op te lo en. Ik wou dat ik meer informatie kon geven, maar het is nog steeds onduidelijk hoe het verder gaat lopen. Het enige dat ik wel weet is dat de game in dat gebied wordt uitgebracht. Het duurt mi chien alleen nog wel even." De downloadbare game is sinds 22 juni beschikbaar voor Xbox 360 in de Verenigde Staten en ontving daar voornamelijk goede kritieken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou