Double Fine Adventure-documentaire publiekelijk beschikbaar | Gamer.nl

Double Fine Adventure-documentaire publiekelijk beschikbaar | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Voorheen was de documentaire alleen beschikbaar voor Kickstarter-backers die het adventurespel, Broken Age, gesteund hadden. In de reeks is het productieproces van het spel te volgen. Iedere dinsdag en donderdag verschijnen er nieuwe afleveringen op het YouTube-kanaal van de ontwikkelaar.

Het eerste deel van Broken Age verscheen begin 2014 voor pc, Mac, iOS en Android. Het tweede en afsluitende deel staat gepland voor dit jaar. Tevens staat er PlayStation 4- en PlayStation Vita-versie in de planning.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou