Dota-mod voor StarCraft II komt rond release Heart of the Swarm | Gamer.nl

Dota-mod voor StarCraft II komt rond release Heart of the Swarm | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer dit precies zal zijn, is vooralsnog onbekend. Blizzard heeft nog geen concrete releasedatum voor het tweede deel in het StarCraft II-drieluik aangekondigd. Wel zei de ontwikkelaar dat de game ergens in 2012 het licht moet zien. De Dota-mod maakt deel uit van vier mods die Blizzard zelf voor StarCraft II ontwikkelt. De andere drie mods, Left 2 Die, StarJeweled en Aiur Chef, zijn al in april van dit jaar uitgebracht.

Dota 2

De Dota-mod die Blizzard uit gaat brengen, staat los van Dota 2, dat bij Valve in ontwikkeling is en een lo taande game wordt. Dota, wat staat voor Defense of the Ancients, is ontstaan als een zeer populaire mod voor Blizzards WarCraft 3. De game wordt gezien als de eerste in een nieuwe genre.

Volg de Gamescom op Gamer.nl


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou