Dota 2-personage Dawnbreaker uitgebracht

Dota 2-personage Dawnbreaker uitgebracht

Dota 2 bevat via een update nu een nieuw personage: Dawnbreaker.

De mêlee-heldin heeft een grote hamer. Met haar belangrijkste move, de Starbreaker, draait ze met haar hamer in het rond. Bij het derde rondje ramt ze de hamer op de vijanden voor haar.

Dawnbreaker heeft drie andere moves. Met Celstial Hammer vliegt haar hamer een kant op, waarbij alle vijanden onderweg geraakt worden. Met Luminosity, dat na drie aanvallen gebruikt kan worden, healt ze alle helden in haar team die 6509 units in haar buurt staan. Tot slot creëert ze met Solar Guardian een puls-effect vlakbij een held, waarmee ze schade doet tegen vijanden en haar team healt.

Dawnbreaker is onderdeel van een grote Dota 2-update, v7.29, waar ook updates voor de maps in zitten, alsmede veranderingen aan de XP, nieuwe items en veel meer. Alle veranderingen die de update met zich meebrengt, zijn hier te vinden.

Dota 2
Dit bericht bekijken op Instagram

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hey een Draenei paladin :) Offtopic: Ben de anime van Dota aan het kijken, achtergrond verhaal (hoe de wereld is ontstaan enzo) vind ik erorm bagger, maar het normale verhaal is wel ok. Dan vind ik het wel jammer dat ik niks met Dota (het spel) heb en meer van LoL ben, zo herken ik bv de personages niet.

0

Aanbevolen voor jou