Nieuws
Dota 2

Dota 2-personage Dawnbreaker uitgebracht

Nu beschikbaar in de game via gratis update

Geschreven door Michel Musters op
Dota 2 bevat via een update nu een nieuw personage: Dawnbreaker.

De mêlee-heldin heeft een grote hamer. Met haar belangrijkste move, de Starbreaker, draait ze met haar hamer in het rond. Bij het derde rondje ramt ze de hamer op de vijanden voor haar.

Dawnbreaker heeft drie andere moves. Met Celstial Hammer vliegt haar hamer een kant op, waarbij alle vijanden onderweg geraakt worden. Met Luminosity, dat na drie aanvallen gebruikt kan worden, healt ze alle helden in haar team die 6509 units in haar buurt staan. Tot slot creëert ze met Solar Guardian een puls-effect vlakbij een held, waarmee ze schade doet tegen vijanden en haar team healt.

Dawnbreaker is onderdeel van een grote Dota 2-update, v7.29, waar ook updates voor de maps in zitten, alsmede veranderingen aan de XP, nieuwe items en veel meer. Alle veranderingen die de update met zich meebrengt, zijn hier te vinden.

Dota 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Neopets komen mogelijk naar Switch Eerste beelden van WWE 2K22 onthuld
1

Reacties op: Dota 2-personage Dawnbreaker uitgebracht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 13 april 2021 08:45
  Hey een Draenei paladin :)

  Offtopic: Ben de anime van Dota aan het kijken, achtergrond verhaal (hoe de wereld is ontstaan enzo) vind ik erorm bagger, maar het normale verhaal is wel ok. Dan vind ik het wel jammer dat ik niks met Dota (het spel) heb en meer van LoL ben, zo herken ik bv de personages niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.