Dota 2 krijgt ondersteuning voor LAN | Gamer.nl

Dota 2 krijgt ondersteuning voor LAN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"DOTA 2 zal een LAN-modus bevatten. Er zijn wel nog wat systemen die vereist zijn voor deze modus die nog niet helemaal af zijn, omdat onze aandacht uitging naar de matchmaking. Maar we weten hoe belangrijk deze optie is voor de community", aldus Johnson. 

Verder belooft hij dat Valve meer servers in gebruik zal nemen voor het spel, om de netwerkvertraging die toernooispelers van de game ervaren zoveel mogelijk terug te dringen. "100ms aan latency is waar we naar streven. We blijven onze servers dus uitbreiden totdat spelers nagenoeg geen ernstige netwerkvertraging meer ervaren."

Wanneer Dota 2 precies uitkomt, is nog niet bekend. Wel streeft Valve ernaar om in september een toernooi te houden dat iedereen in-game kan bekijken. Op dit moment bevindt de game zich in een gesloten bèta.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou