Doraemon Story of Seasons komt uit in oktober

Doraemon Story of Seasons komt uit in oktober

Doraemon: Story of Seasons was al beschikbaar in Japan maar komt nu ook naar het westen op de Switch en pc. Doraemon is van origine een Japanse manga.

De game belooft rustgevende gameplay waarbij je het land bebouwt, vrienden maakt en anderen helpt. Je speelt als Nobita, een jongen met een hart van goud die een verwoeste boerderij weer tot leven moet wekken. Ontdek de omgeving en zorg ervoor samen met Doraemon, Shizuka, Gian en Suneo.

Met de hulp van gadgets die door Doraemon te verkrijgen zijn help je het land terug te brengen naar zijn originele staat. Doraemon is een katachtige Robot die uit de 22ste eeuw komt, zijn vertrouwde gadget is zijn 4D-zak. Deze zak laat hem spullen opslaan zonder dat ze veel ruimte innemen als een soort bodemloze put Ook is de zak niet te verwoesten.

Doraemon Story of Seasons wordt de opvolger van de Story of Seasons-franchise, ontwikkeld door Marvelous. Het begon met Harvest Moon die uitkwam voor de SNES in 1996, Japan. De laatste release was Trio of Towns voor de Nintendo 3DS. Doraemon: Story of Seasons zal te spelen zijn op de PC en Nintendo Switch.

Hieronder is de trailer te zien samen en een aantal screenshots van de game.

Watch on YouTube
Doraemon
Doraemon
Doraemon

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou