Nieuws
Doraemon

Doraemon Story of Seasons komt uit in oktober

Doraemon komt 11 oktober naar de Switch in het westen

Geschreven door Dagmar De Groot op
Doraemon: Story of Seasons was al beschikbaar in Japan maar komt nu ook naar het westen op de Switch en pc. Doraemon is van origine een Japanse manga.

De game belooft rustgevende gameplay waarbij je het land bebouwt, vrienden maakt en anderen helpt. Je speelt als Nobita, een jongen met een hart van goud die een verwoeste boerderij weer tot leven moet wekken. Ontdek de omgeving en zorg ervoor samen met Doraemon, Shizuka, Gian en Suneo.

Met de hulp van gadgets die door Doraemon te verkrijgen zijn help je het land terug te brengen naar zijn originele staat. Doraemon is een katachtige Robot die uit de 22ste eeuw komt, zijn vertrouwde gadget is zijn 4D-zak. Deze zak laat hem spullen opslaan zonder dat ze veel ruimte innemen als een soort bodemloze put Ook is de zak niet te verwoesten.

Doraemon Story of Seasons wordt de opvolger van de Story of Seasons-franchise, ontwikkeld door Marvelous. Het begon met Harvest Moon die uitkwam voor de SNES in 1996, Japan. De laatste release was Trio of Towns voor de Nintendo 3DS. Doraemon: Story of Seasons zal te spelen zijn op de PC en Nintendo Switch.

Hieronder is de trailer te zien samen en een aantal screenshots van de game.

Doraemon
Doraemon
Doraemon

Dit artikel delen:

Lees meer

Live vanaf 15:00 uur: Fifa 19 met eDivisie-spelers Beyond-update No Man’s Sky vanaf vandaag live
0

Reacties op: Doraemon Story of Seasons komt uit in oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.