Door P.T. geïnspireerde horrorgame Evil Inside komt op 25 maart uit

Door P.T. geïnspireerde horrorgame Evil Inside komt op 25 maart uit

De horrorgame Evil Inside verschijnt op 25 maart.

Dat heeft JanduSoft aangekondigd. De game komt op die dag uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Via Steam is alvast een gratis proloog speelbaar.

In Evil Inside verkennen spelers een mysterieus huis waarin tiener Mark op zijn broertje moet letten. Hun moeder is pas overleden en hun vader zit daardoor in de gevangenis. Met een ouijabord kan Mark contact leggen met zijn moeder en achter de waarheid van haar dood komen.

Evil Inside lijkt qua uitgangspunt veel op P.T., de demo van Hideo Kojima voor de nooit uitgekomen game Silent Hills. Het huis heeft in de trailer veel weg van het huis waar die demo zich afspeelt, en lijkt een soortgelijke sfeer op te roepen. Net als de demo speelt Evil Inside ook in een eerstepersoonsaanzicht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beetje te laat nu hoor. We hebben nu al jaren aan P.T. geinspireerde meuk gehad om er redelijk klaar mee te zijn. Het ziet er mooi uit maar ook dat is ver van uniek.

0
test

@gimbal2 Welke games heb je het dan over?

0
test

@Akira Wil ik ook wel weten ja. Als alle first person horror games mee tellen dan is P.T. al niet meer de inspiratie. Volgens mij was er destijds Allison Road maar die is nooit uitgekomen helaas. En @gimbal2: er klaar mee zijn? Ik in ieder geval nog niet.

0
test

@gimbal2 absoluut niet klaar mee. Ik speel dit soort games graag. Kunnen er niet genoeg van komen.

0

Aanbevolen voor jou