Door fans gemaakt vervolg op Penumbra nu op Steam | Gamer.nl

Door fans gemaakt vervolg op Penumbra nu op Steam | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het gaat om een mod voor Amnesia: The Dark Descent, spelers hebben dan ook een exemplaar van deze game nodig om Penumbra: Necrologue te kunnen spelen. De mod zelf is gratis te downloaden. Penumbra: Necrologue vervolgt het verhaal van horrorgame Penumbra. De ontwikkelaar van Penumbra, Frictional Games, maakte later Amnesia: The Dark Descent.

Penumbra: Necrologue won de Editor's Choice-awards van ModDB in de categorie singleplayergame. De atmosfeer en de soundtrack werden geprezen, ModDB zei dat de mod zo een uitbreiding voor Penumbra had kunnen zijn. De mod speelt zich af na Penumbra: Requiem.

De eerste Penumbra-game, Penumbra: Overture kwam in 2007 uit en kreeg in 2008 een vervolg genaamd Penumbra: Black Plague, deze kreeg later de uitbreiding Penumbra: Requiem. Het is een first person-game waars pelers vijanden moeten ontwijken en puzzels oplo en. In Penumbra kunnen spelers zich verdedigen tegen vijanden, hoewel stealth wordt aangemoedigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou