Door CD Projekt-gemaakte video van Cyberpunk 2077-bugs gelekt

Door CD Projekt-gemaakte video van Cyberpunk 2077-bugs gelekt

Hackers hebben fragmenten uitgelekt van een door CD Projekt Red-gemaakte video waarin bugs uit de game worden uitgelicht.

De fragmenten zijn geplaatst op Reddit, maar een gedeelte van de beelden zijn alweer offline gehaald. In de beelden zijn diverse bugs uit de game te zien. De video van de ontwikkelaar van het spel was hoogstwaarschijnlijk alleen bedoeld voor intern gebruik. 

In een inmiddels verwijderde tweet - via een screenshot alsnog online gehouden door The Verge-journalist Tom Warren - valt te lezen dat het inderdaad om een video gaat die door CD Projekt is gemaakt. Het zou een "leuke verzameling" aan beelden van bugs zijn die in de jaren van ontwikkeling de kop op staken.

Vorige week bleek al dat hackers allerlei materiaal van CD Projekt Red online hadden geplaatst. Het bedrijf was in februari het slachtoffer van een ransomware-hack. De hackergroep zou een gedeelte van de gestolen data nu publiekelijk willen maken en daarmee geld in willen zamelen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja eh, laat het maar gewoon gebeuren. Je kunt het niet meer verbergen dat de game vol met bugs zat en nog steeds tot zekere mate zit en het is al redelijk bekend hoe het zover heeft kunnen komen dus het bestaan van dit soort videos is geen verrassing. Sterker: ik vind het alleen maar positief nieuws want het is een duidelijk teken dat de developers zelf er in ieder geval bovenop zaten om ze tenminste vast te leggen.

0

@gimbal2 Elke game zit tijdens development vol bugs... En dat is schijnbaar waar het filmpje over ging..

0

@jaquesparblue Ja en nee, veel bugs zaten er gewoon nog in bij release, terwijl ze, door dit filmpje, er duidelijk er vanaf wisten. In andere woorden er is veel gelogen.

0

Aanbevolen voor jou