Doomfist nu speelbaar in alle versies Overwatch | Gamer.nl

Doomfist nu speelbaar in alle versies Overwatch | Gamer.nl

De nieuwe hero Doomfist is nu speelbaar in Overwatch op PlayStation 4 en Xbox One. Dat heeft ontwikkelaar Blizzard bekendgemaakt.

Doomfist was al speelbaar in de pc-versie als onderdeel van het Public Test Realm. Nu is de hero op alle platforms beschikbaar gemaakt middels een patch.

De offense-hero heeft een shotgun, kan met zijn Doomfist vooruit dashen en een tegenstander de lucht in slaan met een uppercut. Doomfists Ultimate, 'Meteor Strike' laat hem de lucht in springen en vervolgens gericht neerbeuken op de grond.

Patches

Verder heeft Blizzard enkele kleine zaken aangepast, zo kunnen spelers nu hun eigen highlight van 12 seconden maken. Spelers kunnen zelf de knop kiezen die een highlight opslaat. Het spel laat spelers tot 36 highlights opslaan. PC-spelers kunnen de video's exporteren in 4K-resolutie (Windows 8+) of 1080p (Windows 7).

Tevens heeft Blizzard ervoor gezorgd dat loot boxes minder snel een skin bevatten die spelers al hebben en dat ze iets meer credits geven. Tot slot zijn er enkele kleine aanpa ingen gedaan aan de gameplay, zo vertraagt McCree's stun tegenstanders, slaat Reinhardt 10% sneller met zijn hamer en is Reapers teleport-kracht van minder ver te horen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou