Doom wordt uitgebreid met nieuwe updates | Gamer.nl

Doom wordt uitgebreid met nieuwe updates | Gamer.nl

Bethesda heeft de volgende lading updates voor Doom uitgelicht tijdens hun E3-persconferentie. Zowel de Snapmap- als de multiplayermodus worden uitgebreid met zowel gratis als betaalde dlc.

Voor Snapmap voegt Bethesda een nieuw visueel thema gebaseerd op de hel toe, samen met een aantal nieuwe props, wapens en voorwerpen. Voor levelbouwers worden er nieuwe Logic-opties toegevoegd en kunnen singleplayer-ervaringen nagebootst worden. In de video wordt getoond hoe het wapenwiel gebruikt kan worden in SnapMap.

Ook de multiplayermodus wordt uitgebreid. Vanaf volgende maand zijn er twee nieuwe modi speelbaar, waaronder een Doom-variant van Capture the Flag, genaamd Exodus. Daarnaast verschijnt er ook een Territories-achtige modus voor de multiplayer, waarin spelers zones moeten bezetten. Deze modus heet Sector. Later deze zomer wordt de multiplayer wederom uitgebreid met drie nieuwe modi, waaronder Cla ic Deathmatch. Deze uitbreidingen, inclusief die voor Snapmap, zijn gratis voor alle spelers.

Downloadable content en demo
Volgende maand verschijnt het eerste dlc-pakket genaamd Unto The Evil. Dit pakket voegt drie nieuwe multiplayer-maps toe, waaronder Cataclysm en Ritual. Middels dit pakket wordt ook een nieuwe demoon genaamd Harvester speelbaar en wordt onder andere een nieuw wapen en een nieuw harnas ontgrendeld.

Ten slotte werd aangekondigd dat er vanaf 13 juni een demo van DOOM beschikbaar wordt gesteld. In deze demo voor PlayStation 4 , Xbox One en pc kunnen spelers een voerproefje van de game in de vorm van het eerste level uit de campaign-modus.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou