Doom Slayers Collection voor Switch nu verkrijgbaar

Doom Slayers Collection voor Switch nu verkrijgbaar

De Doom Slayers Collection is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Gisteren werd de Switch-versie van de collectie al vermeld door Best Buy en gisteravond is de collectie officieel aangekondigd.

In het pakket zitten Doom, Doom 2, Doom 3, Doom 64 en Doom uit 2016. De collectie verscheen in 2019 al voor Xbox- en PlayStation-consoles, al was Doom 64 daar geen onderdeel van.

Het spel is nu te koop via de Switch eShop. Overigens werd gisteren ook aangekondigd dat The Ancient Gods: Part 2-uitbreiding voor Doom Eternal op 26 augustus voor Switch verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh wow. Nice. Dit vind ik interessant. Vooral omdat doom 1 en 2 echt uit mijn jeugd zijn. En die zullen nu tegenwoordig op consoles best soepel lopen neem ik aan dus vind wel interessant. Ben alleen benieuwd hoe stabiel Doom (2016) draait. Ik heb namelijk geen idee hoe mooi of krachtig die game is. Maar ik neem aan dat die ook best redelijk draait.

0
test

@watashi wa maurice desu. Gamer.nl schreef daar eerder een review over die ik helaas niet kan linken hier. Maar je kunt hier zoeken op 'Doom Switch'. De conclusie daarin: 'Het is ongelooflijk dat Doom op de Switch zo goed werkt. Maar het is technisch gezien wel de minste versie van de moderne Doom die er is.'

0
test

@Robert-Frans Oh ja ik herinner me die review. Maar ik vergat even dat het over die doom ging. Stom van me. Maar wel bedankt dat je het even aan stipt want nu ken ik de details in mijn geheugen weer. Niet meteen de beste dus maar in combinatie met de hele set denk ik toch dat ik die wel ga kopen. Bedankt voor het melden.

0

Aanbevolen voor jou