Nieuws
Doom Eternal

Doom Eternal op Switch wordt 'volledige ervaring'

Releasedatum binnenkort onthuld

Geschreven door Erik Nusselder op
De Switch-versie van Doom Eternal zal spelers de 'volledige ervaring' bieden. Dat zegt executive producer Marty Stratton tegen Gamereactor.

Aanvankelijk zou de Switch-versie tegelijk met alle andere versies uitkomen, maar uiteindelijk werd de game uitgesteld. Volgens Stratton is de port het wachten waard voor Switch-bezitters.

"Doom 2016 op de Switch voelde een beetje als een experiment. Dat type game, de volwassen eigenschappen, een first-person shooter, hoe gaat dat spelen?", zegt Stratton. "Het was fantastisch op het platform en ik denk dat we nog een stap vooruit zetten met Doom Eternal, omdat het nu vaststaat dat het echt werkt op de Switch, en het is zo'n grote, fantastische game. We doen geen water bij de wijn. Mensen kunnen de volledige ervaring verwachten."

De releasedatum van de Switch-versie is op dit moment nog niet bekend, maar volgens Stratton hoeven we daar niet lang meer op te wachten. "Ik kan het nu niet onthullen. Het maakt geweldige voortgang. Panic Button, de studio waar we mee samenwerken, zijn meesters van het platform."

Dit artikel delen:

Lees meer

Trackmania heeft een verwarrend verdienmodel - GNL Podcast 287 Eerste beelden anime-serie The World Ends With You
9

Reacties op: Doom Eternal op Switch wordt 'volledige ervaring'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baroness

    • 5 juli 2020 13:00
    Dat het zo lang moet duren voor hij op de Switch verschijnt vind ik ontzettend vervelend op de andere console's is hij al in de aanbieding!. Zo lang kan ik gewoon niet wachten en heb hem inmiddels al lang op een andere console… En je hoorde er ook niks over al die tijd… nee dan houd je geen rekening met de Switch gamers. je moet de mensen alert houden niet in slaap sussen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    TommyVercetti

    • 5 juli 2020 13:46
    Ik heb ook een Switch maar daarnaast staat een pc met een 3700x en een 2070 super dan is de keus snel gemaakt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Fpsbig

    • 5 juli 2020 14:03
    Ik heb ook een switch en pc gebruik de switch voor kleinere (Indië) en old Skool games en de Nintendo exclusives. Spellen die op beide uitkomen liever op pc doom eternal een half uur gespeeld maar vond er geen zak aan eigenlijk maar dat had ik naar een paar uur doom 2016 ook maarja t schijnt wel een goed spel te zijn. Jammer wel dat de switch spellen altijd zo duur blijven zelfs doom 2016 is nog duur terwijl die voor andere platformen al voor 5 euro te scoren is ofzo.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • Pascal08

    • 5 juli 2020 14:39
    Vind het apart dat de zelfmoord van Twitch streamer Reckful hier niet actueel is gozer is nou al drie dagen geleden overleden door zelfdoding.
    Velen gamers zonderen zich af van de buitenwereld omdat ze “afwijkend” zijn en daardoor raken er velen in isolement ook qua gedachtengang en komt depressie om de hoek kijken en is hulp soms al te laat.
    Voor de jongkies onder ons, als je je niet goed voelt of rare gedachten heb, neem contact op met een professional die je kan helpen of begeleiden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    niqomipa

    • 5 juli 2020 16:06
    @Pascal08
    Viel me inderdaad ook al op. Goed dat je het aankaart.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Mmo-veteran

    • 6 juli 2020 12:05
    @niqomipa Ja inderdaad, gamer zoekt altijd en overal de politieke en maatschappelijke, vaak erg gekleurde boodschap, achter elke hoek en elke steen van elke game maar zon actueel en belangrijk onderwerp behandeld gamer.nl dan weer niet..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    melody

    • 5 juli 2020 16:30
    Jammer dat de switch versie extra tijd nodig heeft. Heb Doom 2016 gespeeld op xbox en later op switch in de aanbieding erbij gekocht omdat het zo lekker verslavend is en leuk voor buitenshuis. Laatst attendeerde iemand me erop dat je ook met de gyro van de switch kan spelen en dat maakt het gelijk een heel interessante en aparte ervaring.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Baroness

    • 5 juli 2020 17:46
    @melody Doom (2016) was een uitstekende port inderdaad.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Agent 4125

    • 5 juli 2020 17:57
    Echt zin in deze op de Switch! Geen probleem dat het nog ff duurt, er is zat te doen op de Switch. 27 uur onderweg in Xenoblade 1 en nog lang niet klaar.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.