Doom Eternal te vinden op Hotel Figueroa ter ere van E3 2019

Doom Eternal te vinden op Hotel Figueroa ter ere van E3 2019

Dit jaar is Doom Eternal te vinden op de muurschildering op Hotel Figueroa. Vorig jaar was Falout 76 te vinden op het hotel ter ere van E3 2019.

De muurschildering is nog verre van af, maar het is overduidelijk dat Doom Eternal de game is die te zien zal zijn op het hotel ter ere van E3 2019. Vorig jaar waren er drie grote Vault Boys afgebeeld voor Fallout 76 en eerder liet Bethesda een afbeelding van The Elder Scrolls 5: Skyrim schilderen. Ook Rockstar was een aantal keer aanwezig met GTA 4 en 5.

Dat Doom Eternal te zien is op het hotel betekent hoogstwaarschijnlijk dat Bethesda meer van de game laat zien op de beurs en tijdens de persconferentie. Het bedrijf liet eerder weten dat zowel Starfield als The Elder Scrolls 6 niet aanwezig zijn op E3, dus vermoedelijk wordt de focus gelegd op Doom Eternal en de spin-off Wolfenstein Youngblood. Tijdens QuakeCon 2018 werden meerdere gameplay trailers van Eternal onthuld.

Bethesda's persconferentie vindt maandag 10 juni om 2:30 uur plaats. Zie hier het overzicht van alle persconferenties.

Doom

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speel Doom (2016) nog regelmatig. Heerlijk spel!

0
test

@Oxymorphone Dat was idd een geweldige shooter met top gameplay en een perfecte moeilijkheidsgraad

0
test

Cool! Ik ga morgen eens kijken hoe ver ze zijn, ben dan toch toevallig al in downtown l.a... Edit: ze waren weer wat verder (ongeveer halverwege) maar het gaat traag... wel leuk om de plek van de E3 eens van dichtbij te zien

0

Aanbevolen voor jou