Doom Eternal komt op 22 november uit

Doom Eternal komt op 22 november uit

Doom Eternal is vanaf 22 november beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De releasedatum werd onthuld op Bethesda’s E3-persconferentie.

Er komt tevens een collector's edition van de game uit waar de iconische Doom-helm bij geleverd wordt. Deze kunnen mensen echt opzetten.

De game werd uitgebreid getoond tijdens de persconferentie via een nieuwe trailer en gameplaybeelden. In het spel bezoeken spelers zowel de hemel als de hel. De game krijgt tevens een nieuwe multiplayerervaring genaamd Battlemode. Twee demonen die door spelers worden bestuurd nemen het op tegen één door een speler bestuurde marinier. De modus moet erg strategisch en competitief worden.

In Doom Eternal ligt een grotere focus op het wisselen van wapens. Ook zijn er meer vijanden tegelijk op het scherm aanwezig. Spelers kunnen een grijphaak, de Meat Book, gebruiken voor het snel voortbewegen in de spelwereld.

Doom Eternal werd op E3 vorig jaar onthuld en de eerste beelden werden op QuakeCon later dat jaar getoond. Het spel moet op alle vlakken groter en beter worden dat de vorige Doom, die in 2016 uitkwam.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het spel moet op alle vlakken groter en beter worden dat de vorige Doom, die in 2016 uitkwam. Dat moet zeker Dan zijn?

0

Aanbevolen voor jou