Het is de week en eigenlijk wel maand van een game waar heel de gameswereld wel op heeft zitten wachten. Na een lange tijd komt er een vervolg op een titel waar de meeste van ons nog bij waren toen het voor het eerst op de PC ten tonele kwam. Doom!

Contact Data organiseert morgen, woensdag 11 augustus 2004, in samenwerking met de PU en Fame Music een Doom 3 Launch alwaar jij als gamer Doom 3, twee dagen eerder dan de release date met 10% korting kan aanschaffen. Natuurlijk is dat niet het enige dat op het programma staat! Deze gehele avond kan je Doom3 lannen tegen de aanwezige journalisten van zowel de PU als Gamekings en natuurlijk ook tegen andere aanwezige gamers. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je genieten van al het moois dat Doom3 te bieden heeft.

Het evenement vindt plaats in in de winkel van Fame in Amsterdam en zal beginnen om 20:00 uur en zal zijn einde zien rond 23:00 uur.

“Doom 3 is de grootste PC release van dit jaar en wij zijn zeer verheugd om dit aan de consument te laten zien in samenwerking met megastore FAME music en Power Unlimited”, aldus Jelle Kruis, General Manager Contact Data.Eigenlijk was dit evenement geplanned voor alle PU lezers, maar Contact Data geeft ons de mogelijkheid om ook jou naar dit event toe te sturen. Het enige dat je daar voor hoeft te doen is je in te schrijven via het volgende email adres: Doom3 Launch Event Inschrijving

Je toegangskaart is de bevestigingsmail die je terugkrijgt, controle verloopt via e-mail adres.