Meestal krijgen games die voor sommige mensen nogal gevoelig liggen, zoals Carmageddon en Mortal Kombat, ook aandacht van de serieuze media. Bij Doom 3 is dit ook het geval, al gaat het dit keer niet zozeer om de gewelddadige content, maar simpelweg om het feit dat het spel gereleased wordt. Hierover berichtte het NOS Radionieuws op 3FM namelijk vanmorgen.

Gisterenavond vond in het Amsterdams filiaal van Fame Music, in de aanwezigheid van veel Nederlandse pers en de nodige gamers, het launchevent van de nieuwste game van ID software plaats.

Het evenement liep af rond een uurtje of 11 's avonds en tot die tijd hebben de aanwezige gamers de gelegenheid gehad hun eigen exemplaar van de game aan te schaffen. De eerste officiële Doom3 exemplaren zijn dan ook eindelijk in Europa in omloop.

Heb je het evenement moeten missen, dan krijg je morgen in Rotterdam een herkansing, alwaar The Game Syndicate het allemaal nog eens dunnetjes over gaat doen. Heb je interesse in het meedoen aan een uniek Doom3 evenement waar je het alvast tegen elkaar in een full scale deathmatch kan opnemen, stuur dan een email naar het volgende email adres en vertel de Game Syndicate waarom jij er zeker bij moet zijn op de avond van Vrijdag de 13de in Rotterdam. Geef in je email ook gelijk aan of je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Doom3 voor €49,95, je krijgt daar dan gratis een 3 maanden abonnement bij op het blad PCZone.

Doom3 TGS Party Inschrijving