Dood zombies met een gitaar in Rock of the Dead | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De speler maakt gebruik van een gitaarcontroller om noten die op het scherm verschijnen weg te spelen. Als alle noten worden geraakt schiet de speler een zombie of andere vijand neer. Er zullen meerdere vijanden tegelijk op het scherm te zien zijn en er wordt ingezoomd op een vijand als de eerste noot wordt gespeeld.

Moeilijkheidsgraad

Ook zijn er meerdere moeilijksheidsgraden te selecteren. Net als in Guitar Hero of Rock Band heeft de speler de keuze uit Easy, Medium, Hard of Expert. Rock of the Dead kan met twee spelers tegelijk gespeeld worden. Spelers werken dan samen om de hordes zombies te verslaan, maar tegelijkertijd wordt er gestreden om de hoogste score. De game moet deze zomer uitkomen op de Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou