Doodgaan in Sea of Thieves gaat goud kosten | Gamer.nl

Doodgaan in Sea of Thieves gaat goud kosten | Gamer.nl

Doodgaan in Sea of Thieves gaat goud kosten. Zo is gemeld in de release notes van update 1.0.

Op de website van Rare staat het volgende: "Deze nieuwe feature laat de kapitein van the Ferry of the Damned een kleine belasting heffen over het doodgaan. Hoeveel je moet betalen ligt aan de doodsoorzaak, hoe meer de dood te vermijden was, hoe minder geduld de kapitein heeft wanneer deze feature live gaat." Overigens hoeft er geen in-game geld worden betaald als de speler door een PvP-gevecht tot zijn of haar einde is gekomen.

Het schip the Ferry of the Damned is een plek waar spelers naar toe worden getransporteerd wanneer zij doodgaan. Andere spelers die op dezelfde server, op hetzelfde moment doodgaan verschijnen ook op dit schip.

Media has no description

Deze feature is toegevoegd aan de release notes van update 1.0, die al eerder op de website stond.

Onder aan de pagina staat dan ook: "We begrijpen dat deze toevoeging aan de release notes een beetje verwarrend waren en in de toekomst verzekeren we dat we meer informatie zullen verschaffen, waarom en hoe we de updates implementeren. Sea of Thieves is constant aan verandering onderhevig en elke feature wordt getest door te luisteren naar jullie feedback, om te verzekeren dat wij de juiste keuzes maken".

Mogelijk heeft Rare gehoord dat sommige spelers het niet eens zijn met deze feature. Op Reddit laten veel spelers negatieve reacties achter. Rare zegt namelijk ook: "Let op, het was nooit de bedoeling van ons om spelers te bekostigen wanneer je dood te maken heeft met PvP. We begrijpen dat dit negatieve consequenties heeft voor de ervaring van de speler."

Een andere feature die al eerder was toegevoegd in de 1.0 update is de Order of Souls. Dit is een handelsorganisatie gevormd door zieners die eeuwenoude magie willen controleren. In Sea of Thieves is deze magie verbonden met skeletten en botten van veroordeelde piraten, die ook avonturen hebben meegemaakt. De Order of Souls zoekt de verloren kennis die verbonden is met deze skeletten. Spelers krijgen een beloning als ze deze skeletten en botten naar hen brengt.

Sea of Thieves is sinds deze 20 maart beschikbaar voor Xbox One en Windows 10. Binnenkort lees je de review van Wilbert, die deze week de piratengame al twee keer heeft gestreamd. Zowel deel 1 als deel 2 zijn terug te kijken door op de links te klikken.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou