Dontnod wil weer nieuw verhaal beginnen in Life is Strange 3

Dontnod wil weer nieuw verhaal beginnen in Life is Strange 3

Als het aan ontwikkelaar Dontnod Entertainment ligt, begint het voor Life is Strange 3 wederom een nieuw verhaal.

Dat meldt de ontwikkelaar in een interview met Gamespot. Werknemers Jean-Luc Cano en Michel Koch werden daar gevraagd of ze voor een eventuele Life is Strange 3 er weer een compleet nieuw verhaal met nieuwe personages verzonnen wordt. "Ik denk dat het een nieuw verhaal zou worden", aldus Cano.

Koch vult aan: "Ik denk dat we dat persoonlijk het liefst zouden doen, maar Life is Strange is eigendom van Square Enix, dus het is hun beslissing. Maar voor ons als bedenkers vinden we dit anthologie-format erg fijn, het is interessant om telkens over compleet nieuwe personages en verhalen na te denken. Op die manier kunnen we ook nieuwe scènes delen en iets nieuws aan spelers bieden, in plaats van weer dezelfde ideeën en wellicht een nieuw perspectief te bieden."

De eerste twee Life is Strange-seizoenen hadden beiden een compleet ander verhaal en setting. Life is Strange 2 is pas beëindigd. De vijfde aflevering is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaan jullie voor deze ook de finale spoilen tegen die tijd voor mensen die wachten tot alle episodes uit zijn voordat ze er aan gaan beginnen of die nog niet zo ver in het verhaal zijn?

0

@Paxopoxo En dat vervolgens ook niet willen ttoegeven? Ik vrees het ergste....

0
test

@Paxopoxo Ligt eraan, als het een politieke statement is waarschijnlijk wel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou