Dontnod wil voor 2025 acht games uitbrengen

Dontnod wil voor 2025 acht games uitbrengen

Dontnod Entertainment is van plan om voor 2025 acht games uit te brengen.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers, waarbij ook blijkt dat de omzet van het bedrijf met zestien procent is gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De acht games zouden "acht originele creaties" betreffen. Vijf van die games zouden intern worden gemaakt en uitgegeven. Eén game wordt samen met Focus Entertainment gemaakt. De twee andere games worden met externe studio's Tolima en Tiny Bull ontwikkeld.

Het was al bekend dat Dontnod samen met Focus Entertainment aan een actie-rpg werkt met de codenaam Project 8, maar meer details zijn er niet. Ook informatie over de andere zeven games ontbreekt. Wel duidelijk is dat Tolima een Belgische studio is die recentelijk is opgericht, terwijl Tiny Bull Studios uit Italië komt en verantwoordelijk was voor de vr-game Blind.

Dontnod is vooral bekend van de Life is Strange-games. Andere spellen van de studio zijn Vampyr, Tell Me Why, Twin Mirror en Remember Me. Recentelijk gaf het bedrijf de game Gerda: A Flame of Winter uit, dat zich afspeelt in een door nazi's bezette Denemarken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is true colors niet life is strange 3? Altijd gedacht.

0

@WvA Dat is het ook

0
test

Ik heb liever dat ze focussen op kwaliteit dan op kwantiteit

0

Aanbevolen voor jou