Dontnod Entertainment werkt aan nieuwe game Vampyr | Gamer.nl

Dontnod Entertainment werkt aan nieuwe game Vampyr | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">De makers van Life is Strange, Dontnod Entertainment, werken aan een nieuwe game met de titel Vampyr. Details over het nieuwe spel zijn op de PlayStation blog verschenen. </p>

Vampyr is een actie rpg waarin spelers controle nemen over de Britse Jonathan Reid, een dokter en wetenschapper tijdens de Eerste Wereldoorlog in het oude Londen. Reid wordt in een vampier veranderd en moet zien te overleven in het Londen van 1918.  “Hoe verder je in het spel komt en hoe meer personages je ontmoet, hoe meer je ontdekt dat alles veel meer georganiseerd is en met opzet gebeurt”, schrijft Philippe Moreau, de game director van Vampyr.

Spelers kunnen gebruikmaken van specifieke krachten en wapens gebruiken. Omdat Reid verplicht is tot bloed drinken, is iedereen in Vampyr een mogelijk doelwit. Het vermoorden van personages heeft consequenties voor het verhaal en deze consequenties zijn zowel direct als later te merken. “Vampieren moeten eten, maar je weet wat ze zeggen: ‘Je bent wat je eet’. Tenminste, dat vindt Reid. Hij is een erg menselijke vampier, hij is niet vergeten waar hij vandaan komt. Denk alleen niet dat dat betekent dat hij ‘goed’ is, hoor. Je zult het zien.”

Meer details over Vampyr zijn nog niet bekend, maar Moreau geeft aan dat er gewerkt wordt aan de eerste in-game a ets en dat meer details spoedig bekend worden gemaakt. Er wordt geadviseerd de officiële site in de gaten te houden voor meer informatie. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou