Nieuws

Don’t Starve Together op 21 april uit Early Access

Klei werkt aan volgende uitbreiding en PS4-release

Geschreven door Aida . op

De co-op spin-off Don’t Starve Together is vanaf 21 april geen Early Access-titel meer. Dit bevestigt ontwikkelaar Klei Entertainment. De spin-off gebaseerd op Don't Starve is binnenkort te koop en wordt uitgerust met de volledige uitbreidingen Reign of Giants en Caves.

“Dit was onze langstdurende Early Access-periode tot nu toe (en we hebben drie volledige games en twee uitbreidingen uitgegeven via Early Access). Het invoegen van Reign of Giants en Caves was een echte uitdaging en we stellen jullie geduld op prijs. Bedankt!”

Daarnaast bevestigt Klei dat ze blijven werken aan een volgende uitbreiding met de naam Through the Ages. In Through the Ages ligt de nadruk op de evolutie van de wereld gedurende een lange tijd. “Het ontwikkelen van Through the Ages kost tijd en we houden jullie op de hoogte via onze Rhymes with Play-streams op Twitch en hier op het forum. Ik gok dat het ongeveer een halfjaar in beslag gaat nemen, maar ik heb het eerder aan het verkeerde eind gehad.”

Een PlayStation 4-versie van Don’t Starve is op dit moment ook nog in ontwikkeling. Volgens Klei duurt ontwikkeling voor consoles veel langer dan verwacht. Volgens de studio verloopt de omzet naar consoles voorspoedig en komt de game tot nu toe goed tot stand.

Don’t Starve is beschikbaar op Steam voor 14,99 euro. De uitbreiding Don’t Starve Together is op dit moment nog aan te schaffen als Early Access-titel voor hetzelfde bedrag. Er is ook dlc voor Don’t Starve beschikbaar onder de naam Don’t Starve: Shipwrecked

Bron: Klei Entertainment

Dit artikel delen:

Lees meer

The Count Lucanor Fallout 4 - Automatron
1

Reacties op: Don’t Starve Together op 21 april uit Early Access

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 8 april 2016 16:08
    Beste developstudio around! Ik ga dit weekend los met Shipwrecked, alsof ik nog niet genoeg uren besteedt heb aan Don't Starve.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.