Don’t Starve: Shipwrecked deze lente uit op PlayStation 4 | Gamer.nl

Don’t Starve: Shipwrecked deze lente uit op PlayStation 4 | Gamer.nl

Klei Entertainment en Capybara Games kondigen aan dat Shipwrecked, dlc voor de originele Don’t Starve, deze lente nog verschijnt voor PlayStation 4. De aankondiging werd gedaan op de PlayStation Blog. Een specifieke releasedatum is nog niet bevestigd door de samenwerkende studio’s. 

Shipwrecked wordt uitgegeven als uitbreiding voor de originele game, Don’t Starve. Volgens de twee studio’s koppelen spelers hun werelden aan elkaar tu en Don’t Starve en Shipwrecked. In Shipwrecked moeten spelers opnieuw zien te overleven, alleen krijgen zij dit keer de mogelijkheid om schepen te bouwen en de zeeën te ontdekken. De pc-versie van Shipwrecked is vorige maand uit Early Acce gegaan op Steam.

Klei en Capybara gaven daarnaast ook aan dat Don’t Starve Together, een multiplayer-versie van Don’t Starve, wordt uitgegeven als lo taande game. “Don’t Starve Together krijgt eigen specifieke multiplayer content en updates. Alle content uit de kla ieke Don’t Starve en de Reign of Giants-uitbreiding voor Don’t Starve Together is opnieuw afgestemd voor de multiplayer game.” Don’t Starve Together is op dit moment nog een Early Acce -titel en is vanaf 21 april als normale titel te koop voor pc, Mac en Linux.

Een specifieke releasedatum of prijs voor Don’t Starve: Shipwrecked voor PlayStation 4 worden in de aankondiging niet genoemd. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou