Nieuws

Don’t Starve: Shipwrecked deze lente uit op PlayStation 4

Prijs en releasedatum nog niet bekend

Geschreven door Aida . op

Klei Entertainment en Capybara Games kondigen aan dat Shipwrecked, dlc voor de originele Don’t Starve, deze lente nog verschijnt voor PlayStation 4. De aankondiging werd gedaan op de PlayStation Blog. Een specifieke releasedatum is nog niet bevestigd door de samenwerkende studio’s. 

Shipwrecked wordt uitgegeven als uitbreiding voor de originele game, Don’t Starve. Volgens de twee studio’s koppelen spelers hun werelden aan elkaar tussen Don’t Starve en Shipwrecked. In Shipwrecked moeten spelers opnieuw zien te overleven, alleen krijgen zij dit keer de mogelijkheid om schepen te bouwen en de zeeën te ontdekken. De pc-versie van Shipwrecked is vorige maand uit Early Access gegaan op Steam.

Klei en Capybara gaven daarnaast ook aan dat Don’t Starve Together, een multiplayer-versie van Don’t Starve, wordt uitgegeven als losstaande game. “Don’t Starve Together krijgt eigen specifieke multiplayer content en updates. Alle content uit de klassieke Don’t Starve en de Reign of Giants-uitbreiding voor Don’t Starve Together is opnieuw afgestemd voor de multiplayer game.” Don’t Starve Together is op dit moment nog een Early Access-titel en is vanaf 21 april als normale titel te koop voor pc, Mac en Linux.

Een specifieke releasedatum of prijs voor Don’t Starve: Shipwrecked voor PlayStation 4 worden in de aankondiging niet genoemd. 

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Drinkbox Studios’ Vita-game Severed verschijnt 26 april Kwartier aan gelekte beelden van de Gears of War 4-bèta
1

Reacties op: Don’t Starve: Shipwrecked deze lente uit op PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 12 april 2016 18:09
    Ik heb de game ook gespeeld met een controller en op de iPad, maar ik blijf toch steeds terugkeren naar de PC. Muis/keyboard werkt toch het lekkerst. En de Steam workshop ondersteuning is geweldig, met enkele mods waar ik niet meer zonder kan. Helaas zijn ze nog niet allemaal geschikt gemaakt voor Shipwrecked.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.