'Donkey Kong krijgt eigen animatiefilm'

'Donkey Kong krijgt eigen animatiefilm'

Nintendo-personage Donkey Kong zou een eigen animatiefilm krijgen.

Dat claimt GiantFreakinRobot te hebben vernomen. Na de aankomende Super Mario-animatiefilm, waar Donkey Kong ook een rol in heeft, zou de aap een eigen film krijgen waarin hij wederom door Seth Rogen van stem wordt voorzien.

Ook zouden andere leden de van de Kong-familie in de losstaande film voorkomen. Mogelijk zou het om Cranky Krong gaan, die in de aankomende Super Mario-film gespeeld wordt door Fred Armisen.

In september maakte Nintendo bekend dat de Super Mario-film op 21 december 2022 verschijnt. Chris Pratt verleent zijn stem aan Mario, Jack Black is Bowser, Seth Rogen is Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) is Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) is Luigi.

Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

Nintendo kondigde eerder al aan dat het Super Nintendo World-gedeelte van Univeral Studios Japan uitgebreid wordt met Donkey Kong-attracties. Verder gaan er al geruime tijd geruchten dat er een Donkey Kong-game voor Switch in de maak is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn moeder binnenkort ook verwacht ik.

0
test

@Baukereg veel moeders zitten in films tegenwoordig, stiefzussen en stiefmoeders ook trouwens.

0
test

Jack Black is Seth Rogen die op zijn beurt weer Donkey Kong speelt. Bijzondere rolverdeling.

0
test

@Kwolly en nog steeds is het niet aangepast xD.

0

Aanbevolen voor jou