Nieuws
Super Nintendo World

Donkey Kong-gedeelte Super Nintendo World is mogelijk in aanbouw

Foto's van het pretpark tonen dat er druk wordt gebouwd

Geschreven door Michel Musters op
In Universal Studios Japan is men waarschijnlijk begonnen met de bouw van het Donkey Kong-gedeelte binnen Super Nintendo World.

Het Donkey Kong-gedeelte van het eerder dit jaar geopende Nintendo-gedeelte van het pretpark is nog niet officieel aangekondigd, ook al gaan er al jaren geruchten over. Op social media zijn echter foto's verschenen waarop te zien is dat kranen iets aan het bouwen zijn. Daarbij laten foto's uit de lucht zien dat de omheining van het bouwgebied een junglemotief heeft, waardoor het goed mogelijk is dat het om het Donkey Kong-gedeelte gaat.

Uit modellen van een vroege versie van Super Nintendo World bleek al dat Nintendo en Universal overwogen een Donkey Kong-gebied aan het pretpark toe te voegen. Daarin was onder andere een achtbaan met mijnkarretjes te zien. Het huidige Super Nintendo World heeft daarnaast een gesloten deur in het noorden van het park, waarachter volgens geruchten het Donkey Kong-gedeelte moet komen te staan.

Super Nintendo World opende eerder dit jaar zijn deuren binnen Universal Studios Japan. Het Nintendo-pretpark moet ook naar Orlando, Hollywood en Singapore komen. In Hollywood wordt er op dit moment gewerkt aan het park, terwijl die in Orlando naar verluid pas in 2025 zijn deuren opent.

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer: 'The Elder Scrolls 6 komt na nieuwe Fable uit' Audioclip in Halo Infinite-test hint mogelijk naar battle royale-modus
1

Reacties op: Donkey Kong-gedeelte Super Nintendo World is mogelijk in aanbouw

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Kwolly

    • 2 augustus 2021 15:46
    Ik krijg het idee dat Nintendo nog grootse plannen heeft voor veertig jaar Donkey Kong aangezien er met de E3 al geruchten gingen over een nieuwe DK-game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.