Domino's Pizza haalt uit naar Halo Infinite-onthulling

Domino's Pizza haalt uit naar Halo Infinite-onthulling

De Britse marketingafdeling van Domino's Pizza heeft op social media uitgehaald naar de omstreden gameplay-onthulling van Halo Infinite.

Tijdens de Xbox Games Showcase vorige week werden diverse Xbox Series X- en Xbox One-games getoond, waaronder de eerste uitgebreide gameplaybeelden van Halo Infinite. Het spel komt dit najaar zowel naar Xbox Series X als Xbox One. Ook verschijnt er een pc-versie. Veel fans hadden kritiek op de beelden. Volgens hen zou de game grafisch gezien geen hoogvlieger zijn en tot nu toe niets tonen dat niet op de huidige generatie consoles mogelijk is.

Hoewel niet iedereen die mening deelt, heeft de onthulling genoeg stof doen opwaaien om zelfs bedrijven die niets met de game-industrie te maken hebben er op te laten reageren. De Britse afdeling van Domino's Pizza plaatste gisteren een tweet waarin een pizza in twee helften werd uitgebeeld: de 'current-gen' versie oogt normaal, terwijl de 'next-gen' versie pixelig is. "Geen zorgen Chief, Domino's levert altijd", zo meldt de bijbehorende tekst.

Hieronder is de tweet te zien, met daaronder nog eens de gameplay-onthulling van Halo Infinite.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geniale marketing zet van Domino's. Levert veel aandacht op :D

0
test

Walgelijk als bedrijven dit doen, Hou niet van dit soort cheap shots. Doet me een beetje denken aan het pest gedrag van kinderen, populair proberen te doen over de rug van anderen.

0
test

@bambam1979 Het is ook walgelijk dat Microsoft grafisch zo een lelijk spel uitbrengt.op next gen xbox.ze gaan wel de volledige prijs vragen als de spel uitkomt. Het is hallo je beste franchise mensen zijn gewoon erg teleurgesteld en wat domino's doet is niet pesten maar plagen op een leuke manier. Ik weet zeker dat Microsoft dit niet erg vind en als ze dat wel vinden moeten ze hallo ff goed updaten. Want ik vind het net als domino's er echt niet uit zien hahaha. Ik vind dat het een leuke grap is van domino's. We moeten, denk ik zelf niet zo snel op onze teentjes getrapt zijn.

0
test

@bambam1979 Dit noemen ze nou humor. Dat is iets waar een groot bedrijf als Microsoft maar tegen moet kunnen hoor.

0
test

@darkmanwls Eens. Ik denk ook niet dat Microsoft hier wakker van ligt.

0
test

@bambam1979 ja, ik vind kinderen ook vervelende rotbeesten.

0

Aanbevolen voor jou