Update: Insiders bevestigen Suicide Squad-game van RockSteady

Update: Insiders bevestigen Suicide Squad-game van RockSteady

Op zondag kwam er een bericht online met een gerucht dat er een Suicide Squad en een nieuwe Batman-game in ontwikkeling is. Eurogamer heeft nu bevestigd dat de Suicide Squad-game daadwerkelijk in ontwikkeling is.

Volgens het nieuwsplatform klopt het dat de domeinnamen van 'GothamKnighsGame' en 'Suicide Squad' zijn vastgelegd door MarkMonitor Inc.. Volgens Eurogamer is de titel Suicide Squad: Kill the Justice League één van de laatste namen in de running voor de definitieve versie van de Suicide Squad-game. Volgens insiders bij Eurogamer worden beide games tijdens het DC FanDome-event in augustus onthuld.

Batman arkham

Oorspronkelijk bericht:Er zijn twee nieuwe domeinnamen gevonden die wijzen op games genaamd Gotham Knights en Suicide Squad.

De domeinnamen voor 'GothamKnighsGame' en 'Suicide Squad' werden gevonden door ResetEra-gebruiker DriftingOrbit. De domeinnamen zijn vastgelegd door MarkMonitor Inc., een bedrijf dat vaker domeinnamen voor Warner Bros. vastlegt.

Het is dus waarschijnlijk dat Warner Bros. deze games in de loop van dit jaar onthult. Op 22 augustus is het bedrijf van plan nieuwe games aan te kondigen tijdens het DC Fandome-evenement - de kans is groot dat deze spellen daar worden onthuld.

Fans verwachten dat Suicide Squad de nieuwe game van Batman: Arkham-studio Rocksteady is, terwijl WB Montreal aan Gotham Knights werkt. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nieuwe Batman game zou tof zijn, zolang ze maar niet de characters uit de films gaan gebruiken

0
test

@Ryme dat zullen ze wel niet doen deden ze eerder ook al niet.

0

Aanbevolen voor jou