Het is alweer bijna acht jaar geleden dat Blizzard met Diablo II op de proppen kwam, een spel dat tot op de dag van vandaag nog steeds op een loyale achterban kan rekenen. Niet alleen de fans van de reeks, maar zowat iedereen die een voorliefde heeft voor het dungeon crawler-genre kijkt dan ook vol verwachting uit naar een derde deel, maar Blizzard blijft elk jaar weer koppig ontkennen dat Diablo III achter de schermen in de maak is.

Vandaag gebeurde er echter iets opvallends. Blizzard heeft namelijk zopas de domeinnaam Diablo3.com verworven, een webadres dat daarvoor nog eigendom was van een Diablo-fansite. "Blizzard heeft inderdaad de domeinnaam in handen, maar de ontwikkelaar liet mij ook persoonlijk weten dat dit niet wilt zeggen dat men daadwerkelijk aan Diablo III aan het werken is. Blizzard laat regelmatig domeinnamen vastleggen, en Diablo3.com maakt vanaf vandaag dus ook gewoon deel uit van hun portfolio.", aldus de verantwoordelijke van de fansite.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Diablo III wel degelijk in de maak is, nu alleen nog wachten op Blizzard om dat ook officieel toe te geven. Wij houden alvast een oogje in het zeil mocht er meer nieuws rond deze langverwachte game opduiken.