Domeinnaam voor Devil May Cry 5 geregistreerd | Gamer.nl

Domeinnaam voor Devil May Cry 5 geregistreerd | Gamer.nl

GMO Internet Group heeft een domeinnaam voor Devil May Cry 5 (devilmaycry5.com) geregistreerd en de domeinnaam voor Resident Evil 2 is tevens vernieuwd.

Dit werd opgemerkt door een forum-gebruiker op Resetera. In eerste instantie leek dit niet naar veel te verwijzen, maar vervolgens is het waargenomen dat de GMO Internet Group voorheen ook heeft samengewerkt met Capcom voor de titels Monster Hunter World en Resident Evil-games. Domeinnamen voor deze games werden namelijk respectievelijk in 2017 en 2016 ook aangevraagd door GMO.

Het aanvragen van zo'n domein verwijst vooralsnog naar niks, maar de kans is groot dat Capcom wil voorkomen dat een andere instantie het domein in handen krijgt. Door velen wordt wel een aankondiging verwacht op de E3, omdat domeinnamen van Capcom-games vaak worden vernieuwd of aangevraagd vlak voor een aankondiging. In het geval van devilmaycry5.com is het domein aangevraagd op 18 mei en vervolgens geüpdatet op 1 juni.

Daarnaast kwam er in november 2017 van hetzelfde forum een gerucht dat Devil May Cry 5 wordt aangekondigd tijdens E3 2018. In eerste instantie moest de game volgens een industrie-insider aangekondigd worden tijdens PSX, maar door negatieve feedback hadden ontwikkelaars ervoor gekozen om het spel pas tijdens de E3 in 2018 te tonen.

Devil May Cry 5 domeinnaam

Daarnaast is er tijdens de zoektocht ook gevonden dat de domeinnaam voor Resident Evil 2 recentelijk is vernieuwd. Volgens de gebruikers van Resetera zou dit eventueel kunnen verwijzen naar een update over de remake van Resident Evil 2 tijdens de E3. In december 2015 werd bekend dat de game volledig opnieuw werd ontwikkeld en dat Capcom dus bezig was met een remake. Na dit bericht is er echter niets meer over vernomen.

Resident Evil 2 domeinnaam
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou