Het lijkt definitief afgelopen te zijn met de Engelse ontwikkelaar Argonaut. Dit bedrijf leverde ons in het verleden onder andere klassiekers als Starfox, Croc en FX Fighter en recentelijk titels als I-Ninja en Powerdrome. Vandaag is namelijk de laatste ontwikkelstudio die nog overeind stond, Edgware, opgedoekt en zijn alle werknemers ervan op straat gezet.

De CEO van Argonaut, Jez San, nam een week geleden al ontslag en kwam vrijdag plotseling met het bericht de studio's Just Add Monsters en Morpheme over te hebben gekocht. Eerder werd de Argonaut studio in Sheffield, het voormalige Particle Systems, al opgedoekt. Na deze overname was Edgware de enige ontwikkelstudio die nog deel uitmaakte van Argonaut. Nu Edgware de deuren gesloten heeft, lijkt het doek dus definitief te zijn gevallen.

Edgware werkte momenteel voor de Engelse uitgever SCi aan het spel Roll Call, een spel waarin de hulpdiensten centraal stonden. Jez San bekijkt of het mogelijk is de rechten op dit spel in zijn bezit te krijgen en eventueel over te dragen aan een van de ontwikkelstudios, die hij overgenomen heeft.