Big Scale Racing zal een van de snelste Nederlandse export producten van dit jaar worden. Deze mini-racer game zal over een aantal weken de winkels in Amerika, Europa en andere landen bestormen. De kids corner op de Big Scale Racing pagina zal niet iedereen zijn opgevallen, maar na verdere inspectie blijkt dat je het spel kunt winnen door een van de plaatjes in te kleuren. De verschillende tekeningen en instructies vind je op de kids corner. Elke maand zal er een gelukkige winnaar gekozen worden, dus lukt het niet de eerste keer, dan kun je het altijd nog de volgende maand proberen.- 1/5 scale Radio Controlled (RC) petrol driven racing cars (length approximately 90 cm)

- arcade & realistic RC-racing tracks

- 10 different cars/classes

- realistic vehicle control and dynamics

- weather is as unpredictable as in real life: rainy, cloudy and, of course, warm and sunny!

- frantic 2-player RC action (splitscreen)

- LAN Multiplay for up to 8 players to challenge your friends

- 240 smart and individual competitors

- 12 Teams to join with various car colors, starting numbers, logos and driving styles

- Training with ghostcar, Quick Race, Cup Championships, and an everlasting Open Championship featuring 240 opponents to beat...

- zap speed loading: race within seconds after starting the game

- technical support: up-to-date FAQ, Bulletin Board and email support

- extra downloadable bonus cars & features on the Internet Een van de vereisten is wel om binnen de lijntjes te kleuren, maar dat mag voor de meesten hier geen probleem zijn. Heb je nog geen kennis gemaakt met Big Scale Racing, dan kun je de demo downloaden die 24MB weegt. Vooral de zap speed loading optie zal veel gamers aanspreken die snel even een rondje willen rijden, maar ook de LAN optie zal voor de nodige humor zorgen.

Binnenkort hebben we een interview met de mensen achter Big Scale Racing.