Op 29 en 30 november vinden de Guitar Hero III kampioenschappen plaats in Nederland en België in de PlayStation Get Together Cafés.

Belgische gitaarhelden mogen eerst hun talent laten zien op 29 november vanaf 20.00u in het café Depot in de August Ortstraat 32 in Brussel. Op 30 november om 20.00u mogen de Nederlandse gitaarvirtuozen hun vingervlugheid tonen in het Xtra Cold Café in Amsterdam.

De 16 finalisten, die als beste uit de voorrondes komen, verdienen een plek in de finale. Alle finalisten winnen kaartjes voor het 10 jarig jubileum concert van Krezip in de Heineken Music Hall op 29 december.

De finalisten zullen als echte rocksterren tijdens het voorprogramma van Krezip de finale spelen van het Benelux kampioenschap Guitar Hero III: Legends of Rock in de Heineken Music Hall. Om mee te doen kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@contactdata.nl met daarin:

Je naam, De naam van je fan die je mee wilt nemen Je e-mailadres, Of je in Amsterdam of Brussel mee wilt doen.De bandleden van Krezip zullen op 30 november ook zelf aanwezig zijn in het Get Together Cafe in Amsterdam. Daar kan je het tegen deze echte rockers opnemen en kijken of jij het in je hebt om een echte gitarist te verslaan!