De beelden gebruikt in de documentaire, genaamd Exposure - Gaddafi and the IRA, tonen een scène waarin vermeende IRA-leden een helikopter uit de lucht schieten met een machinegeweer achterop een voertuig. Het betreft echter videobeelden van de game Arma II, gemaakt door een fan van de game. DIt hebben de documentairemakers over het hoofd gezien of genegeerd.

De Britse programmamaker ITV heeft zich verontschuldigd voor het gebruik van de gamebeelden in de documentaire. "De gebeurtenissen zoals vertoond in de documentaire zijn waar gebeurd, maar het lijkt dat de correcte clip van het 1988-incident niet was geselecteerd en ander materiaal per ongeluk is gebruikt door de producenten", zo is te lezen in de verklaring van ITV. "Dit was een ongelukkige, menselijke fout waar we ons voor verontschuldigen."

Verrast

De CEO van Bohemia Interactive, ontwikkelaar van Arma II, reageert tegenover Gamasutra verrast op het nieuws: "Wij waren ons niet bewust van deze video. In de eerste plaats zijn we erg verrast dat er in de documentaire naar in-game-beelden wordt verwezen alsof het een echte IRA-film is uit 1988. We hebben geen idee hoe deze beelden in de documentaire zijn terechtgekomen."