Het populaire MTV-programma Jackass wordt altijd voorafgegaan met de mededeling dat je de stunts die je te zien krijgt, vooral niet thuis moet uitproberen omdat dat wel eens tot lichamelijk letsel zou kunnen leiden. Voor de mensen die zich toch écht niet kunnen beheersen is er nu Jackass The Game, waarin je de stunts juist wél thuis mag uitproberen.

De screenshots geven ons alvast een idee van wat te verwachten: met een winkelwagen door San Francisco crossen, met golfkarretjes de tuin onveilig maken, eenwieleren langs een afgrond, een levende schietschijf en naakt te pletter vallen op een basketbalveld. Typisch Jackass eigenlijk! Ook de wat minder extreme, maar vooral ranzige of perverse dingen maken hun opwachting. Zo zien we een man in ondergoed in een winkel lopen, vast niet gevaarlijk maar evenmin een normale bezigheid.

Jackass The Game wordt ontwikkeld door Sidhe, bekend van de PSP-titel Gripshift, en zal zover bekend alleen voor de PSP verschijnen. Wanneer de game op de markt komt is nog niet bekend.