DmC en Devil May Cry 4 komen naar Xbox One en PS4 | Gamer.nl

DmC en Devil May Cry 4 komen naar Xbox One en PS4 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De heruitgave van DmC: Devil May Cry komt 17 maart uit en gaat 39,99 euro kosten. Devil May Cry 4 komt in de zomer van 2015 uit, een prijs is nog niet bekend. Capcom komt de komende maanden met meer informatie over de heruitgave van Devil May Cry 4.

Op de officiële PlayStation-blog maakt de ontwikkelaar van DmC, Ninja Theory, bekend wat er in de nieuwe versie van DmC zit. De game heeft een resolutie van 1080p en een framerate van 60 fps. De heruitgave bevat alle dlc die uit is gekomen, waaronder de dlc waarin spelers met Dante's broer Vergil kunnen spelen.

Het style-systeem, vijanden en bazen van de heruitgave zijn opnieuw gebalanceerd. Verder bevat de heruitgave de extra moeilijke hardcore- en Gods Must Die-modi. Ook zitten er enkele populaire mods geïntegreerd in de game. Ook zit er een nieuwe cutscene in die niet in het origineel zit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou