Street Fighter IV zal hier pas op 20 februari in de winkels liggen, maar met de downloadbare content is Capcom er al vroeg bij. In de maanden na de release zullen er meerdere downloadbare pakketten uitkomen en ook zal er een nieuwe modus aan het spel toegevoegd worden.

In tegenstelling tot de verschillende kostuums die je zult kunnen downloaden, is de nieuwe modus compleet gratis. Het gaat om de Championship-modus, welke zal bestaan uit:

Replay-mogelijkheid: neem je gevechten op, upload ze voor de SFIV-gemeenschap om te beoordelen en analyseer gevechten van de beste vechters ter wereld.Nieuw puntensysteem: twee nieuwe puntensystemen om je vaardigheden te meten (Championship- en Tournament-punten)Verbeterd Tournament-matchingsysteem: verbeterd systeem om beginners en gemiddelde vechtersbazen tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten vechten. Aan de hand van verdiende Grade Points kunnen spelers aan moeilijkere toernooien meedoen.Zoals al vermeld zullen er ook nieuwe kostuums beschikbaar komen voor elke vechter. Deze zullen gebundeld worden in meerdere pakketten waar helaas voor betaald zal moeten worden.