Dlc voor Metal: Hellsinger bevat nieuw nummer van Lacuna Coil-zangeres

Dlc voor Metal: Hellsinger bevat nieuw nummer van Lacuna Coil-zangeres

Er is downloadbare content voor Metal: Hellsinger aangekondigd met onder andere een nieuw nummer van Lacuna Coil-zangeres Cristina Scabbia.

De eerste uitbreiding van de game heet Dream of the Beast en bevat twee nieuwe nummers. Naast het nummer van Scabbia zingt ook Will Ramos van Lorna Shore een nieuw nummer in.

Daarnaast moet de uitbreiding het nieuwe machinegeweer The Red Right Hand toevoegen en passen drie verschillende outfits de gameplay aan - onder andere door het ritme van de game te veranderen. De uitbreiding komt op 29 maart uit.

Metal: Hellsinger biedt klassieke first person shooter-gameplay met een uniek aspect: door op de ritme van de metalmuziek demonen af te schieten, kunnen er meer punten binnen worden gehaald. De game bevat exclusieve zang van diverse metalzangers, waaronder Matt Heafy van Trivium, Björn Strid van Soilwork, Alissa White-Gluz van Arch Enemy, Serj Tankian van System of a Down en Mikael Stanne van Dark Tranquility. Het spel is vorig jaar uitgekomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Metal: Hellsinger
Metal: Hellsinger

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als liefhebber van beide (metal en gamen) is dit spel compleet langs me heen gegaan. Is dit spel de moeite waard?

0
test

@Phobia het is een leuke (boomer) shooter. Niet de beste, niet de slechtste. Maar als je van metal houdt zou ik het zeker even proberen, staat geloof ik op ook op Gamepass mocht je dat hebben.

0

@Wiepie Ik zou het zeker geen boomer shooter noemen. Het is meer een rhythm shooter zoals BPM: Bullets per Minute. De twee genre spelen heel erg anders

0

Aanbevolen voor jou