Dlc voor Grid Autosport bestaat uit mini-uitbreidingspakketten | Gamer.nl

Dlc voor Grid Autosport bestaat uit mini-uitbreidingspakketten | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De mini-uitbreidingen zijn gericht op verschillende thema's. In deze uitbreidingen vindt de speler nieuwe locaties, nieuwe auto's en soms zelfs nieuwe gamemodi. Daarnaast wordt er hiermee nieuwe content bij de singleplayer gevoegd die ook nog online speelbaar is. 

Naast de uitbreidinspakketten komen er ook verschillende car packs. Hiervan staan er volgens Walke drie op de planning. De feedback van de community is hierin erg belangrijk volgens hem. Dat resulteert er onder andere in dat de speler met nieuwe auto's gewoon met vrienden kan racen. Het belangrijkste daarbij is dat de speler gewoon ook auto's kan zien die zijn toegevoegd ondanks dat hij ze zelf niet hoeft te hebben.

Op de dag van release komt er voor de pc een update beschikbaar die high definition textures bevat. Het is niet verplicht om deze te downloaden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou