Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat twee weken na de release van The Godfather II meerdere premium upgrade packs beschikbaar komen. The Godfather II komt op 9 april uit, de nieuwe content kan vanaf 23 april gekocht worden.

De Wapenbundel bevat verschillende wapens van niveau vier om de speler uit te rusten met de nodige vuurkracht. Met pakkende namen als de Street Sweeper en de Herzstopper zaai je al angst voordat er ook maar een kogel afgevuurd is. Verder bevat de bundel nog de Modern Dillinger, de .700 Magnum Impact en de MG-S1 Sniper Wolfe. Voor 320 MS Points of  €3,99 zijn ze van jou.

In de Pentagali-bundel zitten de twee nieuwe multiplayer maps Cuba en Junkyard. De nieuwe maps zijn voor 540 MS Points of  € 6,75 te koop.

Met de Van alle markten thuis-upgrade krijg je de beschikking over een nieuw personage om aan je familie toe te voegen. Deze Jimmy Lira heeft veel verschillende specialiteiten. Zo is hij pyromaan, technicus, arts en kluizenkraker tegelijk. Daarbij heeft hij ook een MP38, een level twee wapen. Dit nieuwe familielid schaf je voor 320 MS Points of € 3,99 aan.

De Corleone-bundel is de 'capo di tutti capi' onder de bundels en bevat alle hierboven genoemde content. Deze bundel gaat voor € 9,99 of 800 MS Points over de digitale toonbank.